Eveniment

by

Ieri noapte, incepand cu orele 24, s-a desfasurat in zona Tineretului din sectorul 4 al Capitalei Congresul National „Picamere in noapte” sub inaltul patronaj al Primariei Sectorului 4. In cadrul evenimentului au avut loc manifestari stiintifice si culturale deosebite. Costel Asimionesei, sef de echipa, a prezentat lucrarea stiintifica „Frecatul mentei – O stiinta?” iar colegul sau Maricel Toma si-a lansat volumul de panseuri filosofice „De ce dai cu piatra-n geam daca nu-i a ta bicicleta?”. In aceeasi seara a avut loc si Forumul Regional „Glume de Autobaza” care a reunit cei mai de seama soferi de camion, operatori de excavator si compresor si alti oameni ai muncii de la drumuri si poduri.

Ca orice eveniment care se respecta, si Congresul National „Picamere in noapte” a fost condimentat cu jocuri si concursuri, din care amintim alergarea cu roaba de asfalt, calcatul pe nervi al locatarilor din zona, datul in gropi, depasirea nivelului admis de zgomot, si multe altele. La final, a fost decernat premiul „Picamere D’or” lui Nicu Pralea pentru intreaga activitate in domeniul spargerii asfaltului. Premiul special al juriului, „Pauzele scurte si dese cheia marilor succese” a fost luat de Gogu Bordei, zis Martzalogu’ pentru performanta de a nu fi facut nimic. Niciodata.

Participantii au avut acces la bufetul pus la dispozitie de organizatori si s-au putut infrupta dintr-o gama larga de specialitati din care amintim extravaganta paine cu parizer si mustar in ziar precum si berea proasta la pet.

Toti cei prezenti s-au declarat extrem de multumiti de manifestare, si asteapta cu nerabdare editia a doua.

Reclame

Etichete: , , ,

Un răspuns to “Eveniment”

  1. Kiddo Says:

    Poate anul viitor ii invita si pe astia de la noi din camin. Cu tot cu bormasinele si paharelul de berica („pentru curaj, don’soara!”), si toaaaate celelalte sporturi sangeroase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: