Cine vrea cel mai bun job din lume?

by

Astazi am aflat (de la radio, dimineata, si de pe yahoo news, cand am ajuns acasa) ca Australia scoate la concurs cel mai bun job din lume. Care director de banca? Ce presedinte de multinationala? De unde politician de lux? Toate joburile astea sunt parfum in comparatie cu ce ofera un stat australian: 105 mii dolarei americani (plus transport pana acolo si`napoi) pentru…peentruuuu? hai fratilor, sa va aud? pentru testat arme nucleare? pentru produs microchipuri ultrasecrete? Nuuu frate…pentru stat 6 luni pe o insula paradisiaca! Printre indatoririle de pe fisa postului se numara plimbatul pe plaja, scufundari libere in reciful de coral, si din cand in cand blog video si interviuri cu reprezentatii presei globale. Se cere sa-ti placa marea, sa fii comunicativ ca sa poti sa vorbesti cu presa si cu internautii, si, evident, sa gavaresti engleza. Postul este deschis candidatilor din lumea intreaga si aplicatiile se pot trimite pana in 22 februarie pe site-ul http://www.islandreefjob.com . Dupa 22 februarie vor fi alesi 11 candidati ce vor fi chemati in mai la interviu pe insula Hamilton, si un norocos o sa fie platit sa traiasca 6 luni in paradis, intr-o casuta cu 3 dormitoare si piscina.  Care-i ideea? Guvernul din Queensland se teme ca criza mondiala ii va afecta industria turistica (o nimica toata, aduce la buget doar 18 miliarde de dolari anual). Asa ca jobul asta e o metoda inedita de a promova turismul si stilul de viata din Queensland. Ideea nastrusnica a fost a ministrului turismului de la ei.

Ar fi multe de comentat, dar eu am o singura intrebare: madam Udrea, pe cand un jobuletz din asta si la noi? Hai ca nu suntem lacomi…nu vrem chiar 100 de mii de coco, garantez ca gasiti pe cineva sa stea 6 luni la vila de protocol din Neptun daca decontati transportul si shaorma. Sau va e frica sa nu dam iama in rezerva strategica de grog a lu` dom` capitan?

Hai ca v-am pupat pe portofele! s-auzim de bine!

Reclame

Etichete: , , , , , , , ,

11 răspunsuri to “Cine vrea cel mai bun job din lume?”

 1. zozo Says:

  Chiar despre asta am discutat azi dupa ce am vazut asta la stiri. Why not poate pusca 😀

 2. Manjusri Says:

  Oly, am vazut si eu stirea 😀 Sa tot mergi acolo… Madam Udea vrea sa faca turism balnear la Bucuresti, n-are ea treaba cu alte probleme. :))

 3. iuliu Says:

  da am auzit si eu la stiri …. merci de site …

 4. deci,totodată... Says:

  hai bă, fiţ serioş, ce intră udrea în discuţia asta? că n-oţ crede că pe oricare-l duce mintea la aşa drăguţă de reclamă. ?!

 5. deci,totodată... Says:

  între timp, tot în România,

  duhovnic Iustin Pârvu
  ” „Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17).

  Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele, permisele auto şi orice alt act personal cipul biometric ce conţine amprenta digitală, imaginea facială, şi toate datele personale. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane. ”

 6. deci,totodată... Says:

  ăă? ăă? eeee!…

 7. Oly Says:

  deci, totodata: ma abtin de la comentarii 🙂 niciodata nu mi-au placut popii, sau religia, cu atat mai putin popii schizofrenici cu viziuni apocaliptice. Mai da-i, doamne iarta`ma, in pushca mea de tembeloizi paranoici.

 8. deci,totodată... Says:

  popii îs bed , da ăsta , punctual , o zîce bine ! ori aşa-mi pare doar mie !…

 9. Oly Says:

  deci, totodata: daca ar face niste mici ajustari si ar inlocui peste tot „Satana” „Necuratul” si „Diavolul” cu „Guverne” „Politicieni” „Organizatii multinationale” si viziunea apocaliptica cu ceva mai bland, gen guvernarea globala din umbra si controlul lui Big Brother asupra populatiei, fara sa-l implice pe dumnezeu in treaba asta, as fi perfect de-acord cu el.
  Vezi tu, nene deci totodata, ca sa interpretezi pasaje din Apocalipsa dupa Ioan iti trebuie un singur lucru: imaginatie; daca posezi suficienta imaginatie poti vedea semne ale apocalipsei ORIUNDE in jurul tau, mai ales in ultimii ani. Insa ca sa poti sa faci diferenta intre metafora si realitate trebuie sa nu fi popa habotnic si paranoic:)

 10. deci,totodată... Says:

  perfect corect ! îs de acord cu ce zîci , că nici io nu zîc altfel ! da decît cîntări în biserici „de viaţă lungă” vreunui potentat , cum cred că ştii că se practică, ăsta, de bine, de rău, are o orientare cel puţin … altfel. şi deocamdată, omu dovedeşte că s-a trezit, chiar dacă în lanţurile lui !… cum şi io , şi tu, şi alţii ,trăim ,iote-aşa, în lanţurile noastre . uneori în grupuri măi mari ori măi mici, da tot în lanţuri !

 11. Oly Says:

  deci, totodata, am auzit si de respectivele slujbe de viata lunga, ca si de binecuvantarea si botezul masinilor noi, in care se foloseste inclusiv formula „te lepezi de satana?”..imi si imaginez soferul apasand acceleratia pana`n podea si turand motorul in semn de „Da”. Revenind la subiect, da, e mai bine sa meditezi la pericolele care pandesc societatea globala decat sa botezi loganuri si sa dai de viata lunga politicienilor. Cum ziceam si mai sus, exprimarea e totusi problematica 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: